Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ



Σε δήλωση που προκάλεσε έντονες κριτικές και σχόλια, προέβη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο ισχυρός άντρας της ΜΙG δίνοντας συνέντευξη στον NOVA SPORT FM, εξαπέλυσε τα βέλη του κατά των εφημερίδων ΠΡΑΣΙΝΗ και DERBY SPORTS. Επιτακτικό θεώρησε ακόμα και το κλείσιμο των δύο εφημερίδων λόγω της εσφαλμένης κριτικής κατά του προσώπου του. Έντονη ήταν και η απάντηση της ΕΣΗΕΑ η οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη την τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, και ότι δεν μπορεί να ζητάει να χάσουν την δουλειά τους τόσοι άνθρωποι.






Απαράδεκτη είναι η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου για το κλείσιμο των εφημερίδων. Δεν μπορεί να ζητάει το κλείσιμο των εφημερίδων επειδή δεν του άρεσε η κριτική που ασκήθηκε κατά του προσώπου του. Δεν μπορούν να χάνουν εκατοντάδες άνθρωποι την δουλεία τους σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περιόδο, για τα καπρίτσια των μεγαλοπαραγόντων του Παναθηναικού. Μπορεί απλά να καταφύγει στην δικαιοσύνη, και για να δικαιωθεί νομικά άλλα και για να πληρώσουν αυτοί που πραγματικά πρέπει. Άλλα σε όλη αυτή την κατάσταση σίγουρα δεν φταίει μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος, άλλα και οι εφημερίδες, ή καλύτερα οι ιδιοκτήτες των εφημερίδων. Οι οποίοι επικαλέστηκαν την αρχή της ελευθεροτυπίας για να δικαιολογήσουν την θέση τους. Βέβαια τώρα θυμήθηκαν την ελευθεροτυπία. Τόσο καιρό την είχαν ξεχασμένη στις πύλες του ανεξήγητου. Ιδιαίτερα από την ημέρα που ανακοίνωσε ο Βγενόπουλος την προθυμία του να αγοράσει την ΠΑΕ. Από κείνη την μέρα κάνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Βγενόπουλου. Βλέπετε δεν τους αρέσει που ο κόσμος του Παναθηναικού δεν θέλει τον Τζίγκερ. Και χωρίς να φτάνουν όλοι αυτοί οι εμπλεκόμενοι, μπαίνει στην μέση και η ΕΣΗΕΑ . Που παίρνει τον ρόλο της πολιτικής αγωγής. Αντι να κοιτάει τα χάλια της. Δεν φτάνει που αισχροκερδούν στο βάρος του ελληνικού δημοσίου, άλλα μετά έχουν και το θράσος να προασπίζουν τις θέσεις των πολιτών. Πρώτα πρέπει να κοιτούν το σπίτι τους και μετά τα σπίτια των πολιτών.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ιστορία του Παναθηναικού και τις οποιαδήποτε άλλης ομάδας.
Οι μέτοχοι του Παναθηναικού ας σταματήσουν αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τις εφημερίδες και ας προσπαθήσουν να βρουν ένα πρόεδρο για να υπάρχει κάποιος έλεγχος στην ομάδα τους. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε την συμβολή της οικογένειας Βαρδινογιάνη όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναικό.



BADTELLER 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχειλίζει Παναθηναική οργή......

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...