Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Παρελθόν απο τον Παοκ ο Μπερέτα

Μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στις δύο μετά τα μεσάνυχτα και έπειτα από μία νέα συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ ο Ιταλός τεχνικός, συμφωνήθηκε πως θα ήταν καλύτερο για τις δύο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους.


Οι διοικούντες του συλλόγου παρατήρησαν σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας, άσχημο κλίμα, αρνητικούς χειρισμούς.


Όλα αυτά είχαν φυσικά αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας που ήταν άσχημη σε όλα τα φιλικά ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ.


Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζοντας ότι πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα καθώς υπάρχει σε λίγες ημέρες ο μεγάλος αγώνας πήραν την απόφαση αυτήν χθες τα ξημερώματα καθώς δεν ήθελαν να χάσουν ούτε στιγμή.

Οι Ζαγοράκης και Βρύζας που είδαν από κοντά στο Μπαντ Μπρουκενάου την εικόνα της ομάδας ενημέρωσαν για την απόφαση τους τον Ιταλό προπονητή.


Σίγουρα οι δυο τους ήθελαν να στηρίξουν τον νέο τεχνικό αλλά παρατήρησαν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα και θεωρούν ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα με έναν νέο τεχνικό, παρά με το να κρατήσουν τον Μπερέτα που έδειχνε να μην μπροεί να ανατρέψει την κατάσταση της εικόνας του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε και ο ίδιος φαινόταν προβληματισμένος από την ομάδα και η απόφαση φαίνεται να έχει παρθεί κοινή συναίνεση.

Απομένονται πλέον οι τελικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Μπερέτα και τους συνεργάτες του.

Απο sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...