Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Εφικτός στόχος για τον Ολυμπιακό ο Ροναλντίνιο!!!!


Οι περισσότεροι όταν άκουσαν για την πρόταση του Ολυμπιακού στον Ρόνι μειδίασαν πιστεύοντας ότι είναι ακόμη ένα σενάριο των δημοσιογράφων για να συντηρούν την εξάρτηση των Ελλήνων φιλάθλων με την ''πρέζα'' της μεταγραφολογίας.
Κοιτώντας όμως προσεκτικά τις φωτογραφίες του Ροναλντίνιο από τις διακοπές του στις παραλίες του Ρίο μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία προκειμένου να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό. Με τέτοιους κοιλιακούς ( ή καλύτερα με τέτοιον κοιλιακό) μπορεί εύκολα να ακολουθήσει την πορεία των ξένων του ΟΣΦΠ : Αστέρας- Ριτζ-Βέρτης.

Πέρα από την πλάκα ο Ρόνι έχει πέσει σε κατάθλιψη αφού ο Ντούνγκα δεν τον εμπιστεύτηκε για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. ¨Ετσι το έριξε έξω και  τα αποτελέσματα είναι ορατά. Αντικατροπτίζονται μάλιστα και στα πρόσωπα των μικρών Βραζιλιάνων της φωτογραφίας.
Ο Ροναλντίνιο δεν πρόκειται να ...ξεχάσει την μπάλα που ήξερε και αν τυχόν ο Ολυμπιακός καταφέρει και τον αποκτήσει με την σωστή διαχείριση μπορεί να κάνει την διαφορά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Θα τονώσει και την κίνηση στα clubs μέρες κρίσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...