Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Βρέθηκε πρόεδρος για τον Π.Α.Ο.





Και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος! Με μια κίνηση που εξέπληξε τους πάντες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέλεξε για την προεδρία της ΠΑΕ έναν άνθρωπο που δεν προέρχεται από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ένα διακεκριμένο νομικό και αγωνιστή της αριστεράς. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος εξελέγη με ψήφους 15-5. Υπέρ του ψήφισαν οι δώδεκα εκπρόσωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη, οι δυο Γιαννακόπουλοι, Παύλος και Θανάσης, και πήρε μια ψήφο από τον Παναγιώτη Δαβάρη. Οι εκπρόσωποι Βγενόπουλου, Πατέρα και Ζολώτα ψήφισαν παρών. Ο νέος πρόεδρος δεν θα ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά θέματα της ΠΑΕ, όπως οι μεταγραφές, αλλά τοποθετήθηκε για να βοηθήσει στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιστροφή του Γ.Βαρδινογιάννη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, και συνακολούθως στα ζητήματα της.

Η είδηση της επιλογής του Ν. Κωνσταντόπουλου για την προεδρία του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει ήδη τα σχόλια της κοινωνίας. Χαρακτηριστικά είπαν:

«Ο κ. Κωνσταντόπουλος μπέρδεψε τον Παναθηναϊκό με μια συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»
«Π.Α.Ο. – σεισμός – Συνασπισμός», εφ. Ελευθεροτυπία
«Παναθηναϊκός της... αριστεράς και της προόδου», novasports.gr
«Έτσι ενισχύει ο Παναθηναϊκός την αριστερή πλευρά του»
Καθώς και άλλα ευφάνταστα σχόλια.

Πληροφορίες για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη μετατροπή των ερυθρολεύκων σε κόκκινων με σφυροδρέπανο από την Αλέκα Παπαρήγα κρίνονται ως αναληθείς.
Ίσως στον Ολυμπιακό Βόλου (και αυτοί ερυθρόλευκοι).
Πρόταση έγινε στον Αλέκο Αλαβάνο από την ΠΑΕ Ο.Φ.Η.

by geon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...