Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Το χταπόδι επέλεξε Ισπανία αλλά ο Λεβ δεν πλένει την μπλούζα του!

Ο Πολ το χταπόδι επέλεξε το κουτί της Ισπανίας για να πάρει την ''λιχουδιά'' που του είχαν βάλει οι υπεύθυνοι του ενυδρείου. Η επιλογή μάλιστα πραγματοποιήθηκε και με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το κρατικό κανάλι της Γερμανίας.
Το γεγονός αυτό θα οδηγούσε χιλιάδες παίκτες του στοιχήματος να επιλέξουν την πρόκριση της Ισπανίας μια και το χταπόδι είναι μέχρι τώρα αλάνθαστο στις προβλέψεις του. Αλλά η δήλωση του προπονητή της Γερμανίας ότι δεν θα αλλάξει την μπλούζα που φορούσε στα παιχνίδια με Αγγλία και Αργεντινή, δίχασε τους παίκτες για το πιο ρεκόρ τελικά θα σπάσει.

Πάντως ο Λεβ έχει μια ροπή προς την βρομιά όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.
Πάντως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο σημερινό ημιτελικό το τρόπαιο θα παραμείνει για πρώτη φορά μετά το 62 για δύο συνεχόμενες διοργανώσεις στην ίδια ήπειρο. Η διαφορά ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές και τις Λατίνο Αμερικάνικες ομάδες είναι αρκετά μεγάλη πλέον.

Τέλος θέλοντας να κλέψει λίγη από την δόξα της πραγματικά εκπληκτικής Λαρίσα, η πορνοστάρ Bobbi Eden  υποσχέθηκε μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter), ότι αν το συγκρότημα του Bert van Marwijk κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο θα «προσφέρει» στοματικό έρωτα σε όλους τους φανατικούς οπαδούς της. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει τους 14.000 οπαδούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...