Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μένει ο Νιόπλιας στον Π.Α.Ο., Αμφίβολος ο Δερμιτζάκης για τον Π.Α.Ο.Κ.

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη με 1-4 του Παναθηναϊκού εις βάρος του Εργοτέλη στη Κρήτη, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ο προπονητής του Π.Α.Ο., Νίκος Νιόπλιας, εξέπληξε τους πάντες δηλώνοντας την παραίτηση του από τη θέση του προπονητή της ομάδας, λέγοντας : «Δεν θέλω να είμαι άλλο προπονητής. Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα και στις 2 Σεπτεμβρίου να είμαστε ο περίγελος του πρωταθλήματος.» και δηλώνοντας την δυσαρέσκειά του για την έλλειψη εμπιστοσύνης που του έχει ο κόσμος.
Ωστόσο μετά από τηλεφωνική συνομιλία του με τον πρόεδρο της παε, Νικόλα Πατέρα, ανακάλεσε την παραίτηση του και όπως φαίνεται παραμένει στον πάγκο της ομάδας έχοντας την υποστήριξή του. Ο ίδιος ο πρόεδρος της παε φέρεται να του είπε: «Δεν θέλω να φύγεις από τον ΠΑΟ, μην το συζητάς καν. Αν δηλώσεις σε μένα τη παραίτηση σου δεν θα γίνει δεκτή.» Μεταξύ άλλων και οι Τζιμπρίλ Σισέ και Τζιλμπέρτο Σίλβα πήγαν κοντά στον προπονητή τους και του ζήτησαν να παραμείνει στην ομάδα.


Μετά την εντός έδρας ήττα του Π.Α.Ο.Κ. με 0-1 από τον ‘Αρη ο Παύλος Δερμιτζάκης, προπονητής του Π.Α.Ο.Κ., βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο, πιεζόμενος σε μεγάλο βαθμό και από τους οπαδούς της ομάδας. Αν και ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι για πιθανή παραίτησή του, το μέλλον του στην ομάδα είναι αμφίβολο και θα κριθεί στο άμεσο μέλλον από την πορεία της ομάδας.


Κοντά βρίσκεται η Α.Ε.Κ. σε συμφωνία με τον ισπανό Χιμένεθ για τη θέση του προπονητή της ομάδας.


by geon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...