Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σεξ με 41 Τρόπους Κάνουν οι Αμερικανοί...



Εξήντα χρόνια µετά την περίφηµη Εκθεση Κίνσεϊ για τη σεξουαλική συµπεριφορά των Αµερικανών, η οποία έγινε το µανιφέστο του κινήµατος της σεξουαλικής απελευθέρωσης, οι ερευνητές του Ινστιτούτου Κίνσεϊ αποκαλύπτουν τις Η.Π.Α. χαρακτηρίζοντάς τις ως µια χώρα πιο απελευθερωµένη σεξουαλικά και µε λιγότερα ταµπού, απ' όσο την έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε πως είναι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tα Nέα» οι ερευνητές του Ινστιτούτου Κίνσεϊ, στην Ιντιάνα, πραγµατοποίησαν, σε συνεργασία µε το πανεπιστήµιο της Πολιτείας, τη λεπτοµερέστερη έρευνα που έχει πραγµατοποιηθεί από τη δεκαετία του 1990 για τη σεξουαλική ζωή των Αµερικανών.
Πήραν συνεντεύξεις από 5.865 εφήβους και ενηλίκους από 14 ώς 94 ετών και διαπίστωσαν πως κάνουν σεξ µε 41 διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι όµως αποτελούν διαφορετικούς συνδυασµούς πέντε «βασικών» σεξουαλικών συµπεριφορών που είναι οι εξής: κολπική διείσδυση, αυνανισµός, αυνανισµός του / της συντρόφου, στοµατικό σεξ και πρωκτικό σεξ. Η έρευνα έδειξε µάλιστα πως οι πρωκτικές επαφές έχουν διπλασιαστεί και θεωρούνται πλέον απολύτως φυσιολογικές

Το πιο ενθαρρυντικό συµπέρασµα της έρευνας είναι ότι οι νεώτερες γενιές, αγόρια και κορίτσια, έχουν πλέον επίγνωση των κινδύνων. Επειτα από χρόνια εκστρατειών και ευαισθητοποίησης, το προφυλακτικό είναι πλέον συνηθισµένο µεταξύ των εφήβων, οι οποίοι συνδέουν την πρώτη σεξουαλική εµπειρία τους µε την έννοια της προφύλαξης: το 79% των εφήβων από 14 ώς 17 ετών χρησιµοποιούν το προφυλακτικό, έναντι του 25% των ενηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...