Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πέθανε ο Paul το Χταπόδι...



Απεβίωσε ο Paul το χταπόδι όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του πάρκου θαλάσσιας ζωής του Όμπερχαουζεν. Οι υπάλληλοι φορούν μαύρες κορδέλες, ενώ υπάρχει και βιβλίο συλλυπητηρίων!
(Να 'σαι καλά Paul εκεί που είσαι. - R.I.P. Paul!)
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους φάνηκε πως έφυγε από τη ζωή ειρηνικά κατά την διάρκεια της νύχτας, από φυσικά αίτια.
- Η δήλωσή τους κρίνεται ως αναληθής! Το πιο διάσημο χταπόδι του κόσμου εικάζεται ότι χτυπήθηκε σε βράχο από Έλληνα ο οποίος αναγκάστηκε να τον φάει λόγω της οικονομικής κρίσης. Άλλες πηγές αναφέρουν πως αυτός που πέθανε ήταν ένας σωσίας του, καθώς όπως ξέρουμε ο ίδιος ο Paul βρίσκεται ασφαλής μέσα σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, όπου ξημεροβραδιάζεται παίζοντας στοίχημα. Σύμφωνα με τους λαϊκούς θρύλους, όμως, ο Paul «αναπαύεται» μέχρι να κινδυνεύσει η πρόβλεψη ποδοσφαιρικών αγώνων, οπότε και θα αναστηθεί για να οδηγήσει τα ζώα που επιχειρούν προβλέψεις μακριά από τον κίνδυνο και να σώσει τον κλάδο.


Πάντως μέχρι τότε μην ανησυχείτε γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ παρουσίασε τον Παύλο, το ελληνικό χταπόδι μέντιουμ, το οποίο μάλιστα στην πρώτη του προσπάθεια στον χώρο έκανε πρόβλεψη για νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στον Π.Α.Ο, στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου. Καλή επιτυχία Παύλε!!!

by geon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...