Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη Επιτυχία Σημειώνουν τα Απομνημονεύματα του Τζ. Μπούς


Πάνω από ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες αντίτυπα των απομνημονευμάτων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους του νεότερου με τίτλο "Κρίσιμες αποφάσεις" ('Decision Points') έχουν ήδη πουληθεί, αφότου το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 9 τρέχοντος.
Ο εκδοτικός οίκος Κρόουν, που εκδίδει το βιβλίο, ανέφερε επίσης ότι έχουν ήδη τυπωθεί και είναι έτοιμα για κυκλοφορία άλλα 2,1 εκατομμύρια αντίτυπα.
Ο πρώην πρόεδρος έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα και κυρίως στη τηλεόραση, προωθώντας το έργο του. "Πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν ότι μπορώ να διαβάσω και ακόμα περισσότεροι ότι μπορώ να γράψω " , δήλωσε χαριτολογώντας ο κ. Μπους στην εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας της διάσημης Οπρα Γούινφρεϊ.Στο βιβλίο του μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι η διοίκησή του έσπευσε ταχέως προς βοήθεια στην περίπτωση του τυφώνα 'Κατρίνα', ενώ υπερασπίζεται με θέρμη τον αμερικανικής έμπνευσης πόλεμο στο Αφγανιστάν, την εισβολή στο Ιράκ, καθώς και τις άλλες αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Μην ανησυχείτε γι’ αυτόν . . . θα τον κρίνει η ιστορία κατάλληλα.

by geon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...