Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!

Runs better at Mozilla Firefox

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Πάλι πρόεδρος του ΠΑΟ ο Πατέρας!!!


Ο Νίκος Πατέρας θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως προέκυψε από τη τετράωρη συνάντηση των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νίκου Πατέρα με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, που έγινε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Όπως διευκρινίστηκε μετά τη συνάντηση, δεν έγινε δεκτό από τους κ. Βγενόπουλο και Πατέρα η δωρεά του 25% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, επισημάνθηκε δε ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει το καλοκαίρι, όποτε οι δύο άνδρες θα πάρουν το ποσοστό αυτό μέσω της αύξησης του μετοχικού πακέτου τους.

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μία νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κύριοι Βαρδινογιάννης, Πατέρας και εγώ,διευκρινίσαμε όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή όλων. Ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας» τόνισε ο Ανδρέας Βγενόπουλος με το τέλος της συνάντησης.
Από την πλευρά του, ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την προεδρία, τόνισε: «Καταφέραμε όπως σας είπε ο κ. Βγενόπουλος να λύσουμε όλες τις διαφορές μας και να βάλουμε το καλό του Παναθηναϊκού από πάνω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα υπόλοιπα θα τα δείτε τις επόμενες ημέρες».

Να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρησή τους, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άφησε να φανεί μέσα από το σακάκι του μία μπλούζα του Παναθηναϊκού, που ήταν ραμμένη πάνω σε αυτό.

Να υποθέσουμε μετά απ' αυτό ότι ο κος Κωνσταντόπουλος, μετά τη θητεία του ως πρόεδρος, θα προταθεί για δήμαρχος Παιανίας, έχοντας και τη στήριξη του Παναθηναϊκού;

by geon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρεις ...